Πρόσκληση στην καταληκτική δημόσια εκδήλωση του Ευρωπαϊκού έργου INTELed

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην καταληκτική δημόσια εκδήλωση του ευρωπαϊκού έργου ΙΝΤΕLed ( https://www.inteled.org/ ), που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2019, από τις 8:30- 11:30 στο Αμφιθέατρο 1 (Κτήριο “Τάσσος Παπαδόπουλος”) στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Η εκδήλωση έχει τίτλο “Προωθώντας την ενιαία εκπαίδευση μέσω τεχνολογιών ενσώματης μάθησης: Το πρόγραμμα επαγγελματικής ανάπτυξης INTELed”. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου μέσω του Κέντρου Κοινωνικής Πληροφορικής (Social Computing Research Center – SCRC), το Research center on Interactive Media, Smart systems & Emerging technologies (RISE) και τον Κυπριακό Επιστημονικό Σύνδεσμο Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (Κ.Ε.Σ.Ε.Α.–Τ.Π.Ε).

Στόχος του ευρωπαϊκού έργου INTELed είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών Δημοτικής Εκπαίδευσης για την ανάπτυξη δεξιοτήτων στη χρήση καινοτόμων και διαδραστικών τεχνολογιών και την αξιοποίηση παιδαγωγικών προσεγγίσεων που στηρίζονται στην κιναισθητική και ενσώματη μάθηση, με απώτερο στόχο την προώθηση της ενιαίας εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το παιδαγωγικό πλαίσιο της ενσώματης μάθησης μέσα από το ευρωπαϊκό έργο INTELed καθώς επίσης και το επιμορφωτικό πρόγραμμα INTELed ως ένα καινοτόμο πρόγραμμα επαγγελματικής ανάπτυξης. Προσκεκλημένος ομιλητής στην εκδήλωση είναι o Δρ Συμεών Ρετάλης (Καθηγητής, Tμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, Πανεπιστήμιο Πειραιά), ένας από τους δημιουργούς της πλατφόρμας ψηφιακών παιχνιδιών KINEMS, ο οποίος θα παρουσιάσει παραδείγματα από τη δουλειά του με τα παιχνίδια κιναισθητικής και ενσώματης μάθησης KINEMS. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ανοικτή συζήτηση προς το κοινό.

Για σκοπούς προγραμματισμού παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε αν θα παρευρεθείτε μέχρι και την Παρασκευή 17.5.2019, συμπληρώνοντας τη δήλωση συμμετοχής που θα βρείτε στο: https://forms.gle/LMmYhvU2ZKPsB4Jo8.

Η παρουσία σας στην εκδήλωση θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην Επίσημη Πρόσκληση για την εκδήλωση.

Comments are closed.