

## ASSESSMAKE21

18:50-19:00 Closing Remarks (10 min)

17:00-17:05	Welcoming (5 min)	
	Andri Ioannou, Cyprus University of Technology (CUT) and CYENS Center of Excellence	
17:05-17:20	Introduction to the European program Assessmake21 and presentation of the tool (design process and educational value) (15 min)	
	Maria Adamou, CUT and CYENS Center of Excellence	
	Andreas Kitsi, CUT and CYENS Center of Excellence	
17:20-17:45	Discussion with experts in the field of Making (25 min)	
	17:20-17:25	Presentation by Demetris Alimisis, Scientific leader of EDUMOTIVA (5 min)
	17:25-17:30	Presentation by Sotiria Vorka, Expert of the educational program of Youth Makerspace Larnaca (5 min)
	17:30-17:35	Presentation by Marios Constantinides, Coordinator of CYENS Thinker Maker Space of CYENS Center of Excellence (5 min)
	17:35-17:40	Presentation by Eva Korae, Special Teaching Staff in the Multimedia and Graphic Arts Department of the of CUT and Coordinator of the MGA MakerSpace (5 min)
	17:40-17:45	Presentation by Costas Sisamos, Director of Engino.net Itd and STEM & Robotics workshop (5 min)
17:45-18:15	Panel Discussion and Questions from the audience (30 min)	
	Panel coordinator: Andri Ioannou	
18:15-18:20	Pilot studies of the Assessmake21 tool (5 min)	
18:20-18:50	Discussion with teachers: Experiences from the pilot studies and questions from the audience (30 min)  Discussion coordinator: Andreas Kitsi  Stella Timotheou, Ayia Napa Primary school (Antonis Tsokkos) and PhD candidate at CUT	
	Katerina Hadjigeorgiou, Apoplous Cultural Lab, Frenaros	
	George Fragakis, 23rd Gymnasium of Athens	